Physiopilates

PhysioPilates on pilatesharjoittelua, jota ohjaa PhysioPilates -ohjaajakoulutuksen suorittanut fysioterapeutti. PhysioPilates perustuu Joseph Pilateksen luomaan kehonhallintamenetelmään, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa. Menetelmän tehokkuus perustuu kuuteen periaatteeseen: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, hallinta, kontrolli, tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen.

PhysioPilates sopii mainiosti yksilölliseen harjoitteluun sekä pienille ja keskikokoisille ryhmille. PhysioPilatesta voi ohjata kaikille aloittelevasta liikkujasta urheilijaan. Liikkeitä sovelletaan tuki- ja liikuntaelimistön vaivoista kärsivien kuntoutuksen tueksi ja vaikutetaan ennaltaehkäisevästi tule-vaivojen syntyyn.

PhysioPilatesta voi verrata tavalliseen pilatesharjoitteluun. PhysioPilateksessa ainutlaatuista on kuitenkin ohjaajan ammattitaito. Fysioterapiatausta ja laadukas pilateskoulutus takaavat, että ohjaaja pystyy antamaan tarvittaessa asiakkaan ongelmaan kohdistuvat täsmäliikkeet, niin sanotut sovelletut pilatesharjoitteet. Asiakas edistää parantuneen kehonhallinnan kautta omaa tuki- ja liikuntaelimistön hyvinvointia sekä oppii käyttämään kehoaan tarkoituksenmukaisemmin arjessa.

 

Physiopilates Nordic Healthissä

Ensimmäinen kolmen kerran Physiopilates- kurssi keskittyy selän toimintakyvyn parantamiseen ja se alkaa tammikuussa.

Kerrat ovat keskiviikkoisin 12.1, 19.1 ja 26.1 klo 17.00-18.00.

Otamme kurssille 5 osallistujaa.

Kurssin hinta on 60€ ja järjestetään mikäli osallistujia tulee riittävästi.

Kysy lisää ilmoittautumisesta ja paikoista henkilökunnalta. Viimeinen ilmoittautuminen 7.1.2022.