Erfarenheter i Nordic Health

Ring oss på 020 759 7319 och boka in en gratis bekantning på vårt center.

”Smärtan gjorde att jag varken kunde gå längre än en halv kilometer, eller sköta mina vardagssysslor. Med tanke på min smärtsamma skolios, var det största misstaget att jag inte började med träningsterapi på Nordic Health tidigare.”

Juha

”I oktober 2020 fick jag knäprotes i båda knäna. Jag började rehabiliteringen på Nordic Health två veckor efter operationen. Fem månader efter operationen kan jag återigen skida. Tack Sirkka, Laura och Hanna för de goda råden.”

Jussi

”Deltagandet i undersökningen har bundit mig till att träna balans två gånger i veckan, och nu är det ett bra läge att fortsätta träningen från det. Tilliten till min egen balans samt min kropp har förbättrats genom träningen.”.

Lia

 

”Jag blev diagnosticerad med motorisk neuropati. Till en början kändes träningen hopplös, men jag ville inte ge efter. Efter tre månader av regelbunden träning började jag känna att mina muskler lydde mig. Övre extremiteternas övningar kändes lättare att kontrollera och jag kunde använda maskinerna mer effektivt. Nu har jag tränat regelbundet på Nordic Health ett drygt år. Tillsammans meden fysioterapeut har vi regelbundet uppdaterat mitt träningsprogram för att försäkra framskridningen. Med den tappra träningen samt min nya medicinering känner jag att jag fått mitt liv tillbaka och är hoppfull inför framtiden.”

Nikolai

”Tre systrar, en svåger och min dotter tränade på Nordic Health och övertalade mig att pröva. Jag har inte ångrat det en sekund.”
Helena

”Redan femte året på gång! Alldeles underbar personal och fantastiska moderna maskiner. Uppsyn och handledning för säker motion. Tack för hälsan, Sirkka och Hanna!”

Eva

”Min balans, muskelstyrka och hållning har förbättrats. Detta har gett mig mod och säkerhet i min dans-hobby.”
Anna

”Jag har inte tidigare varit sportig. Genom de terapeutiska träningsmaskinerna har jag blivit inspirerad till att ta hand om mina muskler och leder.”
Laura

Jag heter Mikko, och är 29-årig brandman. Jag har redan länge haft problem med nedre ryggen. Min massör rekommenderade mig att bekanta mig med Nordic Healths verksamhet. Jag började rehabilitera min ländrygg på Nordic Health i oktober 2016. Till en början träffade jag en fysioterapeut och tillsammans med henne byggde vi upp ett individuellt träningsschema som jag sedan senare förverkligade även självständigt. Ända sedan dess har jag tränar regelbundet på Nordic Health, eftersom jag upplever att min ländrygg blivit mycket bättre. Jag kan varmt rekommendera Nordic Health för precis alla!”

Mikko

”Min högra höft opererades i oktober ifjol. Jag bestämde mig att sätta fart på rehabiliteringen i stället för att ta det sakta. Min fysioterapeut Laura är intresserad av sitt eget arbete och verkar trivas stort i sin roll som fysioterapeut. Hennes noggrannhet och uppmärksamhet, professionella ärliga kommentarer och givna svar är det som mest hjälper mig och övertygar mig om att det verkligen är så. Nu är jag för första gången någonsin hurtig både hemma och gällande träningen, eftersom jag vill slippa från tankesättet om att alltid ta det ”sakta och med måtta”

Leena

”Vi började för ca 4.5 år sedan träna på Nordic efter att en vän varmt rekommenderade det. Trots den 50 km långa vägen vet vi, att träningen är lönsam. Med de unika träningsapparaterna är träningen även effektiv och säker. Vi kan rekommendera Nordic för alla, personalen och kunderna där är alldeles underbara och så trevliga. Med hjälp av de tips vi får kan vi ta hand om oss själva på bästa möjliga sätt. Vägen är lång, men man piggnar alltid till på Nordic.”

Heikki och Ritva

”Jag heter Henna och är 20 år gammal. Jag skadade mitt knä i en badmintonturnering 2018. Jag började rehabilitera mitt knä på Nordic Health. Fast knäets korsbandsskada kändes som ett stort bakslag till en början, märkte jag snabbt med hjälp av fysioterapi hur rörelseomfånget blev bättre och rehabiliteringen gav resultat. Det var intressant att se framstegen svart på vitt genom rehabiliteringsraporterna. Den direkta feedbacken från maskinerna övertygade mig om att rörelsen jag gjorde var säker och effektiv. Rehabiliteringen framskred så pass bra, att jag kunde återvända till badminton i tävlingsskick.”

Henna

 ”Helt enkelt en toppen plats. Jag genomgick en omfattande ryggoperation ett par år sedan. Utan NH:s tjänster skulle jag inte flänga på som jag gör idag (hålls knappt efter mig själv!). Jag kan varmt rekommendera NH för alla!”

Tarja-Kaarina