Henkilökunta

Sirkka Parviainen

Palveluvastaava

Terveyden, ravitsemuksen ja liikkumisen asiantuntija.

Työvuosieni aikana eri alojen hankkeissa ja tutkimuksissa mukana olleena en voi olla ihmettelemättä aivojen piristymistä ja ihmissolujen uudistumista pienten pysyvien elämäntapamuutosten myötä. Mottoni on, että niin kauan, kun räpylät liikkuvat, ei ole liian myöhäistä aloittaa muutoksen tiellä. Sopivin annoksin ikääntymisen tuomia toiminnan haittoja voidaan jarruttaa ja toimintakykyä edistää. Tämä motivoi minua työssäni ja kannustaa asiakkaitamme. 

Elena Sirviö

Fysioterapeutti

Liikuttajana olen rauhallinen, mutta napakka. Inspiroidun työssäni siitä kun näen asiakkaideni onnistuvan ja nauttivan siitä mitä tekevät.

Tehtäväni on tarjota eväät terveelliseen ja kivuttomaan elämään. Työssäni käytän aina apuna tuoreinta tutkimustietoa, sekä otan aina asiakkaan kokonaisvaltaisesti huomioon.

Hanna Lindberg

Äitiyslomalla

  • Liikunnanohjaaja
  • Koulutettu hieroja

Yhdistämällä liikuntaan hieronnan, pystyn kokonaisvaltaisesti ottamaan huomioon asiakkaan tarpeet ja toiveet. Ohjaajana olen positiivinen ja rauhallinen. Painotan liikesuorituksia tehdessä oikeaan tekniikkaan. Haluan luoda kannustavan ilmapiirin uudelle asiakkaalle ja motivoida pitämään itsestään mahdollisimman hyvää huolta.

Katariina Palmroos

  • Fysioterapeutti
  • Koulutettu hieroja

Fysioterapiaopintojen lisäksi olen känyt hierojakoulun sekä erilaisia liikunnanohjauksen kursseja. Olen rauhallinen, avoin ja kannustava. Minulle on tärkeää, että asiakas kokee tulleensa kuulluksi ja ymmärretyksi. Pyrin huomioimaan ihmisen psykofyysisosiaalisena kokonaisuutena.

Laitteisto kuntoutuksen apuna

Toimimme showroomina laitevalmistaja David Health Solutionsille. Terapialaitteistoa ja Eve-potilasohjelmistoa kehitetään jatkuvasti ja annamme niiden pohjalta palautetta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Laitteita löytyy lääkäri- ja fysioterapiakeskuksista ympäri maailmaa.

Meillä on käytössä laitteet selän tukialueille ja niskan eri suunnille sekä polven, lonkan ja olkapäiden kuntoutukseen tarkoitettuja laitteita. Lämmittelyssä ja kuntoutuksessa käytämme kahta erilaista pyörää, crosstrainereita ja juoksumattoa.

Käy lukemassa lisää laitteistamme täältä.