Henkilökunta

Soita meille 020 759 7319 ja sovi maksuton tutustumiskäynti

Sirkka Parviainen

Palveluvastaava

Terveyden, ravitsemuksen ja liikkumisen asiantuntija.

Työvuosieni aikana eri alojen hankkeissa ja tutkimuksissa mukana olleena en voi olla ihmettelemättä aivojen piristymistä ja ihmissolujen uudistumista pienten pysyvien elämäntapamuutosten myötä. Mottoni on, että niin kauan, kun räpylät liikkuvat, ei ole liian myöhäistä aloittaa muutoksen tiellä. Sopivin annoksin ikääntymisen tuomia toiminnan haittoja voidaan jarruttaa ja toimintakykyä edistää. Tämä motivoi minua työssäni ja kannustaa asiakkaitamme. 

Riina Pitkänen

Fysioterapeutti

Olen tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen ja vammojen kuntoutukseen erikoistunut liikkumisen asiantuntija. Parasta antia työssäni on löytää asiakkaan kanssa yhdessä työskennellen hänen tavoitteitaan palveleva, pitkäaikaista apua tarjoava yksilöllinen tapa liikkua ja harjoitella. Fysioterapiassa tavoitteenani on asiakkaani terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen, erilaisista kiputiloista ja vammoista kuntoutuminen, liikkumisen mahdollistaminen ja sen turvallinen tehostaminen.

Kanssani kuntoudut ja harjoittelet aina turvallisessa ja asiantuntevassa ohjauksessa kohti yhdessä asetettuja tavoitteita uusinta tutkimusnäyttöä hyödyntäen. Fysioterapiassa painotan erityisesti aktiivisen, oikein annostellun liikuntaharjoittelun tärkeyttä. Tarvittaessa hyödynnän kuntoutuksen tukena manuaalisen terapian keinoja, kuten nivelmobilisointeja, lihastekniikoita, akupunktiota sekä teippausta.

Hanna Lindberg

  • Liikunnanohjaaja
  • Koulutettu hieroja

Yhdistämällä liikuntaan hieronnan, pystyn kokonaisvaltaisesti ottamaan huomioon asiakkaan tarpeet ja toiveet. Ohjaajana olen positiivinen ja rauhallinen. Painotan liikesuorituksia tehdessä oikeaan tekniikkaan. Haluan luoda kannustavan ilmapiirin uudelle asiakkaalle ja motivoida pitämään itsestään mahdollisimman hyvää huolta.

Laitteisto kuntoutuksen apuna

Toimimme showroomina laitevalmistaja David Health Solutionsille. Terapialaitteistoa ja Eve-potilasohjelmistoa kehitetään jatkuvasti ja annamme niiden pohjalta palautetta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Laitteita löytyy lääkäri- ja fysioterapiakeskuksista ympäri maailmaa.

Meillä on käytössä laitteet selän tukialueille ja niskan eri suunnille sekä polven, lonkan ja olkapäiden kuntoutukseen tarkoitettuja laitteita. Lämmittelyssä ja kuntoutuksessa käytämme kahta erilaista pyörää, crosstrainereita ja juoksumattoa.

Käy lukemassa lisää laitteistamme täältä.