Henkilökunta

Sirkka Parviainen

Palveluvastaava

Terveyden, ravitsemuksen ja liikkumisen asiantuntija.

Työvuosieni aikana eri alojen hankkeissa ja tutkimuksissa mukana olleena en voi olla ihmettelemättä aivojen piristymistä ja ihmissolujen uudistumista pienten pysyvien elämäntapamuutosten myötä. Mottoni on, että niin kauan, kun räpylät liikkuvat, ei ole liian myöhäistä aloittaa muutoksen tiellä. Sopivin annoksin ikääntymisen tuomia toiminnan haittoja voidaan jarruttaa ja toimintakykyä edistää. Tämä motivoi minua työssäni ja kannustaa asiakkaitamme. 

Johanna Pentti

Fysioterapeutti

Olen positiivinen ja rauhallinen liikkumisen asiantuntija, joka huomio asiakkaan kokonaistilanteen. Koen että liike on oikein annosteltuna paras lääke ja pyrin soveltamaan liikkumista kaikille sopivaksi. Lisäksi haluan ottaa huomioon myös muun elämään vaikuttavan, kuten henkisen hyvinvoinnin sekä unen, palautumisen ja ravinnon laadun.

Kanssani kuntoudut turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä, kohti yhdessä asettamiamme tavoitteita uusinta tutkimusnäyttöä hyödyntäen. Fysioterapiassa keskityn terapeuttiseen harjoitteluun, jonka tukena käytän tarvittaessa manuaalisen terapian keinoja, kuten esim. nivelmobilisaatiota sekä teippausta.

Hanna Lindberg

  • Liikunnanohjaaja
  • Koulutettu hieroja

Yhdistämällä liikuntaan hieronnan, pystyn kokonaisvaltaisesti ottamaan huomioon asiakkaan tarpeet ja toiveet. Ohjaajana olen positiivinen ja rauhallinen. Painotan liikesuorituksia tehdessä oikeaan tekniikkaan. Haluan luoda kannustavan ilmapiirin uudelle asiakkaalle ja motivoida pitämään itsestään mahdollisimman hyvää huolta.

Laitteisto kuntoutuksen apuna

Toimimme showroomina laitevalmistaja David Health Solutionsille. Terapialaitteistoa ja Eve-potilasohjelmistoa kehitetään jatkuvasti ja annamme niiden pohjalta palautetta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Laitteita löytyy lääkäri- ja fysioterapiakeskuksista ympäri maailmaa.

Meillä on käytössä laitteet selän tukialueille ja niskan eri suunnille sekä polven, lonkan ja olkapäiden kuntoutukseen tarkoitettuja laitteita. Lämmittelyssä ja kuntoutuksessa käytämme kahta erilaista pyörää, crosstrainereita ja juoksumattoa.

Käy lukemassa lisää laitteistamme täältä.