Kokemuksia Nordic Healthistä

Soita meille 0207597319 ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.

”Kipuni estivät minua kävelemästä puolta kilometriä enempää, enkä kyennyt enää hoitamaan päivittäisiä arkiaskareita. Kivuliaan skolioosini vuoksi suurin virheeni oli, etten aloittanut harjoitusterapiaa Nordic Healthissä aikaisemmin.”

Juha

”Minulle laitettiin lokakuussa 2020 tekonivelet molempiin polviin ja aloitin kuntoutuksen Nordic Health:ssä kaksi viikkoa leikkauksen jälkeen. Viisi kuukautta operaation jälkeen pystyn taas laskettelemaan. Kiitos Sirkka, Laura ja Hanna hyvistä ohjeista.”

Jussi

”Tutkimukseen osallistuminen on sitouttanut tekemään tasapainoa kaksi kertaa viikossa ja nyt on hyvä jatkaa harjoittelua. Luottamus omaan tasapainoon ja omaan kehoon on parantunut harjoittelun myötä.”

Lia

 

”Kaikista mahdollisuuksistani vapaapäivänä valitsin Nordic Health keskuksen omaa iloa ja jaksamista varten. Nyt vasta ymmärrän, että sen lisäksi, että osoitan myötätuntoa läheisilleni, tarvitsen sitä myös itse.”

omaishoitaja

”Synnynnäisten lonkkanivelten, lannerangan rakennevikojen ja kilpavoimistelun ajoilta epävakaan nikamansiirtymän vuoksi jouduin varsin nuorena jo isoihin leikkauksiin.

Nordic Healthistä on tullut minulle vuoden aikana tärkeä kumppani. Se on tukenut kuntoutumisen etenemistä ja parantumista. Leikkauksesta kuntoutuminen on vaikuttanut myönteisesti myös elämän muillakin osa-alueilla. Harjoitus- ja mittalaitteiden avulla olen koko kuntoutumisen ajan pystynyt seuraamaan kehitystäni. Esimerkiksi vartalon kierrossa liikkuvuus parani 4 kk aikana 83%. Erityisen tärkeää on ollut uskallus ja luottamuksen palautuminen omaan kehoon. Keho on hämmästyttävä, sopeutuva ja itseään korjaava, kun sille antaa siihen oikeat välineet, harjoitteet ja laitteet.”

Hanna Skyttä 12- kertainen maailmanmestari ja Ms. Universe

”Minulle todettiin motorinen neuropatia. Harjoitteluni alku tuntui toivottomalta, mutta en halunnut antaa periksi. Kolmen kuukauden säännöllisen harjoittelun jälkeen tunsin lihasteni tottelevan minua. Ylävartalon liikkeet tuntuivat helpommilta hallita ja pystyin käyttämään harjoituslaitteita tehokkaammin. Nyt olen harjoitellut säännöllisesti Nordic Health keskuksessa reilun vuoden. Fysioterapeutin kanssa olemme päivittäneet harjoitusohjelmaani säännöllisesti nousjohteisuuden varmistamiseksi. Sisukkaan harjoitteluni sekä uuden lääkityksen myötä olen saanut elämäni takaisin ja olen toiveikas tulevaisuuteni suhteen”

Nikolai

”Kolme siskoa yksi käly ja tytär kävivät täällä ja houkuttelivat minut mukaan. En ole katunut hetkeäkään.
Helena

Jo viides vuosi menossa! Superihana henkilökunta ja upeat modernit laitteet. Ohjaus ja valvonta turvalliseen liikuntaan. Kiitos terveydestä, Sirkka ja Hanna!

Eva

Tasapainoni, lihasvoimani ja ryhtini ovat parantunut. Tämä on antanut varmuutta ja turvallisuutta tanssiharrastuksessa.
Anna

En ole aikaisemmin ollut liikunnallinen. Terapeuttisten harjoituslaitteiden myötä olen innostunut pitämään huolta lihaksistostani ja nivelistäni.
Laura

”Olen Mikko, 29- vuotias palomies. Mulla on ollut monien vuosien ajan ongelmia alaselän kanssa. Hierojani suositteli mua tutustumaan Nordic Healthin toimintaan. Aloitin kuntouttamaan alaselkääni Nordic Healthissä lokakuussa 2016. Aluksi tapasin yksilöllisesti fysioterapeuttia, jolloin rakensimme mulle yksilöllisen harjoitusohjelman jota myöhemmin aloin toteuttamaan omatoimisesti. Siitä lähtien olen harjoitellut keskuksessa säännöllisesti, koska olen saanut alaselkäni parempaan kuntoon. Voin erittäin lämpimästi suositella kaikille Nordic Healthiä!”

Mikko

”Oikea lonkkani leikattiin viime lokakuussa. Oikean lonkan kohdalla päätin panna vauhtia turhalle maltillisuudelle.
-Fysioterapeuttini Laura on omasta työstään kiinnostunut ja pitää siitä. Se koituu heti asiakkaan eduksi. Hänen tarkkuutensa ja huomionsa, asianmukaiset rehelliset kommentit ja annetut vastaukset esitettyihin kysymyksiin auttavat parhaiten ja saavat vakuuttuneeksi, ”että näin on”.
-Nyt ensi kertaa elämässäni olen ahkera kotona harjoitusten tekemisen tiimoilta, koska tahdon eroon ”turhasta maltillisuudesta””

Leena

”NH on upea paikka! Meillä jo viides vuosi menossa ja yli 500 harjoituskertaa. Liike on lääke.”

Matti

”Aloitimme ystävän suosittelemana 4.5 vuotta sitten Nordicissa. 50 kilometrin matkasta huolimatta tiedämme, että harjoittelu kannattaa ja erikoislaitteilla se on tehokasta ja turvallista. Voimme suositella paikkaa jokaiselle mukavien ihmisten ja erinomaisten ohjaajien takia. Saamiemme vinkkien avulla osaamme pitää huolta itsestämme iästä huolimatta. Matka on pitkä, mutta Nordicissa piristyy aina.”
Heikki ja Ritva

”Olen käynyt nyt Nordic Healthissä noin 2kk. Nordic Health sopii hyvin nykyisiin toiveisiini. Täällä on hyvät tilat, rauhallista musiikkia ja turvallista harjoitella. Haluan pitää itsestäni huolta ja tämä paikka motivoi minua kuntoilemaan. Erityisesti pidän yläkropan liikkeistä, koska koen, että niissä voin kehittyä. Oma tavoitteeni on pysyvä elämänmuutos. Nordic Health auttaa minua siinä. Olen tyytyväinen valintaani, täältä saa virtaa ja jaksamista.”
Sirkka

”Lonkkani leikattiin reilut kolme vuotta sitten. Muutama kuukausi leikkauksen jälkeen meillä kävi kylässä vanha perhetuttu, hoitoalan ammattilainen. Hän sai minut innostumaan Nordic Healthistä.

Kyllä kannatti käydä kokeilemassa. Tuttavan suosittelema sali ei ollutkaan kuntosali, jossa ähkien ja puhkuen punnerretaan suuria painoja, vaan fysioterapiaitos, jossa osaava henkilökunta ohjaa kuntoutumistasi, ihmiset tervehtivät toisiaan ja jopa keskutelevat. Eikä tässä kaikki – salin laitteetkin tunnistavat sinut ja on ohjelmoitu sinulle. Laitteet antavat myös palautetta.

Olen käynyt Nordic Healthin salilla noin kolme vuotta useastikin viikossa, ihan koska vain. Toivon jatkavani käyntejä vielä monta vuotta. Vaimokin kannustaa: – Sinä palaat sieltä aina niin piristyneenä!”
Kari Salonen, 77v

”Olen Henna 20v. Satutin polveni sulkapallo turnauksessa 2018. Aloitin kuntouttamaan polveani Nordic Healthissä. Vaikka aluksi polven eturistisiteen repeämä tuntui isolta takaiskulta, fysioterapian edetessä huomasin polven liikelaajuuden parantumisen ja jaksoin jatkaa kuntoutumista. Oli mielenkiintoista nähdä kehitykseni kuntoutusraporteista. Laitteiden antama välitön palaute vakuuttaa minut, että liike on turvallinen ja tehokas. Kuntoutuminen sujui niin hyvin, että pääsin takaisin kilpailukuntoon.”

Henna

”Olen kärsinyt selkäkivuista yli 30 vuotta. Kivut ovat välillä olleet erityisen pahoja. Olen kiitollinen, että olen löytänyt Nordic Healthin. Harjoiteltuani noin kolmen kuukautta selkäkipuni alkoivat hellittämään ja ovat nyt hävinneet kokonaan. Täällä käyn kaksi kertaa viikossa edelleen.”

Asko

 

”Nordicin laitteilla harjoittelu on mukavaa ja nautin siitä. Viimeisen aivohalvaukseni jälkeen yleinen toimintakykyni oli erittäin huono. Laiteharjoittelusta on ollut hyötyä ja tunnen edistyneeni. Olen paljon itsenäisempi kuin muutama kuukausi sitten.”

Kalervo

”Minulle on tehty selkäleikkaus ja minulla on ollut ongelmia olkapää- ja hartiakipujen kanssa. Yhdessä Nordic Healthin ohjaajien kanssa räätälöimme minulle harjoitusohjelman. Harjoitellessani laitteilla, en tunne kipua ja tunnen liikkeiden tehoavan. Klinikan henkilökunta on ystävällistä, ammattitaitoista ja aina valmiina auttamaan.”

Maritta

 

”Voimani ovat lisääntyneet harjoiteltuani Nordicissa säännöllisesti. Olkapääni liikkuu paremmin ja jaksan arjessa. Nordicissa on kiva käydä.”

Tutta

”Kerrassaan loistopaikka. Muutama vuosi sitten ison selkäleikkauksen läpi käyneenä en viilettäisi tällä vauhdilla tänä päivänä (hyvä, että itse perässäni pysyn) ilman NH:n palveluita! Voin suositella jokaiselle lämpimästi”

Tarja-Kaarina

”Laitteet eivät ole kuin tavallisella kuntosalilla. Näiden avulla en pelkää, että satutan itseäni tai teen vääriä liikkeitä. Tässä iässä on niin tärkeää keskittyä terveyteen ja voimieni ylläpitämiseen.”

Marja-Leena

”Tulin Nordic Healthiin lääkärin suosittelemana olkapäävaivani takia. Nyt olen päässyt vaivastani täysin, nukun ilman leposärkyä ja uin kivuttomasti.”

Pekka

”Käymme Nordic-keskuksessa pysyäksemme kunnossa. Terveenä voimme auttaa myös muita.”

Reippaat Eija-Riitta, Raija ja Arja

 

fysioterapia liikunta Helsinki