Palvelut

Fysioterapia

Etsitkö apua kipuihin? Tarvitsetko nopeasti tehokasta kuntoutusta leikkauksen jälkeen? Kiputuntemusten jatkuessa ja lisääntyessä on tärkeää selvittää kivun syy mahdollisimman nopeasti ja pitää itsensä liikkeellä. Liikkumattomuus heikentää lihaksia ja rakenteita, joka aiheuttaa jo lyhyessä ajassa toimintakyvyn heikkenemistä. Liike on paras lääke oikein annosteltuna. Harjoittelussa tällä tarkoitetaan liikeradan ja kuorman kontrollia.

Nordic Health keskuksessa jokainen kuntoutusliike tehdään täsmälleen oikein. Aikaisempaa kokemusta harjoittelusta ei tarvita. Helppojen säätöjen ja kuntoutuslaitteiden automatiikan ansiosta kuntoutujan on helppo käyttää ja asettua laitteisiin.

Tuki- ja liikuntaelin fysioterapia     Fysioterapia ennen ja jälkeen leikkauksen   

Omatoimiharjoittelu

Haluatko nostaa kuntoa ja lihasvoimaa 24/7. Et halua harjoitella perinteisellä hikisellä kuntosalilla, etsit tehokkuutta ja turvallisuutta tinkimättä lopputuloksesta. Arvostat laitteiden toimivuutta ja harjoitusympäristössä avaruutta, valoa, siisteyttä ja hyvää ilmastointia. Nordic Health keskus on sinulle oikea valinta.

Nykytutkimusten mukaan liikkumalla säännöllisesti voidaan ennaltaehkäistä erilaisia vammoja ja sairauksia. Ota yhteyttä niin autamme sinua pääsemään tavoitteisiisi. Teemme sinulle toiveidesi mukaisen harjoitusohjelman.

Lue lisää

Ryhmäharjoittelu Nordic Healthissä

Kaipaatko uutta motivaatiota harjoitteluun? Onko sinun vaikea huoltaa kehoa tai kaipaat liikuntavinkkejä ikääntymiseen?

Tule mukaan ryhmäharjoittelemaan. Ryhmät alkavat jokaisen kuukauden ensimmäisenä viikolla ja kestävät neljä viikkoa. Ilmoittautuminen on sitova. Ryhmässä harjoittelu on mukavaa ja turvallista.

Lue lisää

Mittaukset

Haluatko tietää sydämen ja hengitys-ja verenkiertoelimistön kunnon tai tuntuuko kehosi epätasapainoiselta? Haluatko tietää onko harjoittelusi tuottanut tulosta?

Varaa aika mittauksiin. Teemme polkupyöräergometritestejä, liikkuvuusmittauksia, isometrisiä voimamittauksia ja tasapainomittauksia sekä InBody mittauksia. Testien ja mittausten avulla saat tarkkaa tietoa kehosi kunnosta. Mittausten avulla harjoitusohjelma voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeidesi mukaiseksi. Kaikki testaukset suorittaa laillistettu terveys- tai liikunta-alan ammattilainen.

Lue lisää

Toiminnallinen alaraajatutkimus

Toiminnallisessa alaraajatutkimuksessa tarkastelaan anatomisten rakenteiden ja asennon lisäksi tarkasti liikettä. Tässä apuna käytetään videointia. Tarkoituksena on analysoida liikkumisen (kävely, juoksu, hyppy, kyykistyminen…) aikana ilmeneviä toimintoja ja löytää liikkeestä syy kipujen taustalta. Videoinnin avulla pystytään pysäyttämään ja hidastamaan liikettä, mikä mahdollistaa kokonaisvaltaisen sekä yksilöllisen tutkimisen. Tutkimisen pohjalta fysioterapeuttiset toimenpiteet (terapeuttinen harjoittelu, manuaalinen käsittely tai toimintaa ohjaava teippaus) pystytään kohdentamaan mahdolliseen kivun aiheuttajaan.

Lue lisää

Ravinto-ohjaus

Energiaa saamme ravintoaineista, joita ovat hiilihydraatit, rasvat ja proteiinit. Kun energiankulutuksen ja saannin välillä on tasapaino, paino pysyy kurissa, arki vireänä ja liikuntaan riittää puhtia. Painonhallinta on hyvin yksilöllistä ja monelle haastavaa. Kauppakassimme täyttyvät liian usein monesta turhasta ja tarpeettomasta, Terveellisten valintojen tekeminen vaatii sekä tietoa omasta kulutuksen tarpeesta että taitoa ja itsehillintää tehdä terveellisiä valintoja.

Lue lisää

Hieronta

Hieronta on hoitomuoto, jonka tavoitteena on lisätä kudosten aineenvaihduntaa ja parantaa verenkiertoa. Hierontaa käytetään erilaisten lihasten jännitystilojen ja niistä aiheutuvien kipujen laukaisuun. Hieronnasta voi hyötyä akuuteissa vaivoissa, kroonisissa kivuissa, stressissä ja palautumisessa.

Hieronnassa käsitellään erilaisilla tekniikoilla pehmytkudoksia. Käsittelyn aikana voidaan keskittyä johonkin tiettyyn vaivaan tai käydä isompia kokonaisuuksia läpi. Hoito suunnitellaan aina yksilölliset tarpeet huomioon ottaen. Hieronta soveltuu kaiken ikäisille. Jos olet epävarma hieronnan sopivuudesta sinulle, varmista asia lääkäriltä.

Lue lisää