Ryhmäharjoittelu

Soita ja kysy lisää ryhmistä 020 759 7319.

Ryhmäharjoittelu Nordic Healthissä

Kaipaatko uutta motivaatiota harjoitteluun? Onko sinun vaikea huoltaa kehoa tai kaipaat liikuntavinkkejä ikääntymiseen? Tule mukaan ryhmäharjoittelemaan. Ilmoittautuminen on sitova. Ryhmät järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 4.

Ilmoittaudu mukaan joko puhelimitse 020 759 7319 tai sähköpostitse ruskeasuo@nordichealth.fi

Kesäjumppa

Onko kesän jumpat vielä suunnittelematta? Meillä alkaa toukokuussa fysioterapeutin ohjaamat tunnit. Tunti on yhdistelmä fysiovoimaa ja kehonhuoltoa. Tervetuloa mukaan!

Kehonhuolto + fysiovoima 50min

Keskiviikkoisin 17.5 alkaen klo 11.00.

1 kerta 15€

12 kertaa 150€

Fysiovoima

Fysioterapeutin ohjaama lihasvoimaharjoittelu, jossa keskitytään pienten tukilihaksien harjoittelemiseen. Tukilihaksia harjoittelemalla pystytään tukemaan isommilla lihasryhmillä tehtäviä liikkeitä. Tunti sopii varsinkin tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsiville.Tunnit muokataan aina ryhmän tavoitteiden ja tason mukaisesti. Harjoitteita toteutetaan seisoen ja lattiatasolla. Tunneilla on vaihtuva teema, jolloin voidaan keskittyä kehon eri osiin. Kuten niska-hartia- tai lantioseudun harjoitteluun.

Ryhmä kestää 12 kertaa 50min. Kysy lisää ryhmistä.

Hinta 150€ 12 kertaa

Tasapaino ja liikkuvuus

Tasapaino ja liikkuvuusryhmässä teemme erilaisia tasapainoharjoituksia sekä arjen jäykkyyksiä avaavia liikkuvuus- ja venytysharjoituksia. Liikkeet tehdään seisten. Ryhmä sopii myös esimerkiksi alkulämmittelyksi tai loppuverryttelyksi laiteharjoitteluun. Voit valita joko ryhmän tiistaille tai perjantaille.

Tule mukaan jumppaamaan! Kysy lisää henkilökunnalta.

Hinta 80€ 12 kertaa

Kehonhuolto

Kehonhuoltotunnilla keskitytään kaikkiin arjessa tarvitsemiimme osa-alueisiin; tasapainoon, lihasvoimaan sekä liikkuvuuteen. Tunnin sisältö räätälöidään osallistujien toiveiden mukaisesti, jotta ryhmästä saatu hyöty olisi mahdollisimman suuri. Teemme harjoituksia kehonpainolla kokonaisvaltaisesti jokaiselle kehonosalle. Harjoittelu tapahtuu sekä seisten että lattiatasossa.

Hinta 150€ 12 kertaa