Ryhmäharjoittelu

Soita ja kysy lisää ryhmistä 020 759 7319.

Ryhmäharjoittelu Nordic Healthissä

Kaipaatko uutta motivaatiota harjoitteluun? Onko sinun vaikea huoltaa kehoa tai kaipaat liikuntavinkkejä ikääntymiseen?

Tule mukaan ryhmäharjoittelemaan. Ryhmät alkavat jokaisen kuukauden ensimmäisenä tiistaina / keskiviikkona / torstaina, ja kestävät neljä viikkoa. Poikkeuksena 15 minuutin 60+ voimaa, jotka ovat jatkuvia ryhmiä. Ilmoittautuminen on sitova. Ryhmät järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 4.

Ilmoittaudu mukaan joko puhelimitse 020 759 7319 tai sähköpostitse ruskeasuo@nordichealth.fi

Kehonhuolto

Kehonhuoltotunnilla keskitytään kaikkiin arjessa tarvitsemiimme osa-alueisiin; tasapainoon, lihasvoimaan sekä liikkuvuuteen. Tunnin sisältö räätälöidään osallistujien toiveiden mukaisesti, jotta ryhmästä saatu hyöty olisi mahdollisimman suuri. Teemme harjoituksia kehonpainolla kokonaisvaltaisesti jokaiselle kehonosalle. Harjoittelu tapahtuu sekä seisten että lattiatasossa.

Kurssi kestää 4 kertaa 50min. Tunnit pidetään keskiviikkoisin klo 11.00-11.50 ja klo 14.00-14.50.

Hinta 60€

Seuraava kehonhuolto alkaa 5.10.2022


					

Tasapaino ja liikkuvuus

tasapaino ja liikkuvuusryhmässä teemme erilaisia tasapainoharjoituksia sekä arjen jäykkyyksiä avaavia liikkuvuus- ja venytysharjoituksia. Liikkeet tehdään seisten. Ryhmä sopii myös esimerkiksi alkulämmittelyksi tai loppuverryttelyksi laiteharjoitteluun. Voit valita joko ryhmän tiistaille tai perjantaille.

Tule mukaan jumppaamaan!

Tiistaisin klo 10.30-10.50
Perjantaisin klo 10.30-10.50

Hinta 30€ (4 kertaa)

Seuraava kehonhuolto alkaa 4.10.2022

Odottaville äideille fysioterapiaryhmä

Odottaville äideille suunnattu fysioterapiaryhmä keskittyy turvallisen raskaudenaikaiseen kokonaisvaltaiseen liikuntaan sekä lantionpohjan harjoitteisiin. Ryhmän voi osallistua riippumatta raskausviikosta. Ryhmässä kertaamme kehossa tapahtuvia raskaudesta johtuvia muutoksia, jonka lisäksi harjoittelemme kokonaisvaltaisesti jokaisen osallistuva äidin omat toiveet ja rajoitukset huomioon ottaen. Ryhmän vetäjänä toimii fysioterapeuttimme Johanna. Tervetuloa mukaan!

Kurssi kestää 4 kertaa 45min. Tunnit pidetään tiistaisin klo 17.00-17.45.

Hinta 80€

Synnyttäneiden ryhmä

Synnyttäneiden ryhmään voi osallistua kun synnytyksestä on kulunut vähintään kuusi viikkoa. Ryhmässä käydään läpi kehossa tapahtuneet muutokset raskaudesta sekä synnytyksestä johtuen, sekä pyritään edesauttamaan kehon rakenteiden turvallista palautumista. Ryhmässä keskiönä on lantionpohjan lihasharjoittelu. Tämän lisäksi huomioimme harjoittelussa mahdollisen vatsalihaserkauman. Käymme läpi eri tapoja kantaa vauvaa, käsitellä vauvaa sekä suorittaa arkisia toimintoja, jotta sinun ergonomia ja vointi ei jäisi toissijaiseksi asiaksi arjessa. Keisarinleikkaus tai komplisoitunut synnytys ei ole este ryhmään osallistumiselle, mutta ilmoitathan näistä asioista ilmoittautumisen yhteydessä. Tervetuloa mukaan!

Ryhmään saa tuoda mukaan perheen uusimman tulokkaan. Ryhmä pidetään pienten ehdoilla. Ryhmän vetäjänä toimii lantionpohjaan erikoistuva sekä raskausaikaiseen ja synnytyksen jälkeiseen liikuntaan erikoistunut fysioterapeuttimme Johanna.

Kurssi kestää 4 kertaa 45min. Tunnit pidetään torstaisin klo 11.00-11.45. Hinta 80€