Omatoimiharjoittelu

Tehokasta omatoimista harjoitteluterapiaa

Haluatko nostaa kuntoa ja lihasvoimaa 24/7. Et halua harjoitella perinteisellä hikisellä kuntosalilla, etsit tehokkuutta ja turvallisuutta tinkimättä lopputuloksesta. Arvostat laitteiden toimivuutta ja harjoitusympäristössä avaruutta, valoa, siisteyttä ja hyvää ilmastointia. Nordic Health keskus on sinulle oikea valinta.

Tutustumiskäynnillä kartoitamme taustasi ja kerromme toiminnastamme

Keskuksemme toiminnasta, palveluista ja laitteistosta saa parhaan käsityksen tutustumalla keskukseemme paikan päällä. Voit pyytää yhteydenottoa maksuttomaan tutustumiskäyntiin tästä tai suoraan soittamalla 020-7597319.  Tutustumiskäynnillä keskustelemme tilanteestasi ja toiveistasi. Näiden perusteella teemme arvion kuntoutuksen tarpeesta, riittäkö aloitus erityisohjaajan henkilökohtaisella opastuksella omatoimisesti vai lähdetäänkö aluksi liikkeelle fysioterapeutin ohjauksessa.  Käynnin yhteydessä pääset myös kokeilemaan muutaamaa terapeuttista harjoituslaitettamme.

Ennen ensimmäistä ohjausta

Aloituspäätöksen jälkeen sovimme yksilöllisistä ohjauskerroista, joita on yleensä kaksi perättäistä kertaa. Ohjauskertojen tavoitteena on tehdä yksilöllinen harjoitusohjelma, tallentaa automaattiset laitesäädöt, turvalliset liikeradat ja aloituskuormat ja varmistaa oikeat liikesuoritukset.

Ohjausta ennen lähetämme EVE-potilasjärjestelmästä sähköpostin välityksellä esitietokyselyn koskien terveyttäsi ja toiveitasi. Antamiesi tietojen perusteella ohjaajasi suunnittelee etukäteen aloitusohjelmaasi sopivaksi.

Aloitusohjaus ja kertausohjaus

Ensimmäisellä ohjauskerralla saat oman kulkuavaimen keskuksen tiloihin, jatkossa pääset harjoittelemaan kaikkina päivinä sinulle sopivina aikoina. Yhdessä varmistamme harjoitusohjelmasi tavoitteet ja käymme yksitellen laite laitteelta jokaisen harjoitteen. Istuinkorkeudet jäävät muistiin  RFID-harjoituskorttiisi ja näyttöpäätteellä on kaikki tarvittavat tiedot jokaisen liikkeen suorittamista varten. Ensimmäisen kerran jälkeen on yleensä hyvä vireä olo, mutta laitteiden käyttö on vielä epävarma. Toisella ohjauskerralla varmistamme, että ohjelmasi on sinulle sopiva ja opit itse käyttämään laitteita. Tästä eteenpäin jatkat joko omatoimisesti tai starttikurssilla.

Starttikurssi

Starttikurssin tavoitteena on pehmentää laskua omatoimiseen harjoitteluun ja huolehtia siitä, että harjoitteet tehdään oikein ja turvallisesti. Nykyaikainen teknologia ja laitteissa harjoittelu tulee tutuksi ja helpoksi starttikurssin aikana.

Kurssi koostuu neljästä puolentoista tunnin harjoittelukerrasta, jolloin ohjaaja on paikalla auttamassa ja vastaamassa herääviin kysymyksiin. Starttikursseja on tarjolla viikoittain useana päivänä ja osallistumiskerrat sovitaan ohjaajan kanssa erikseen.

Yhdessä starttamaan voivat tulla uudet keskuksemme asiakkaat, pidemmän harjoittelutauon jälkeen palaavat asiakkaat ja fysioterapia-asiakkaat, jotka aloittavat itsenäisen harjoittelun.