Omatoimiharjoittelu

Tehokasta omatoimista harjoitteluterapiaa

Haluatko nostaa kuntoa ja lihasvoimaa 24/7. Et halua harjoitella perinteisellä hikisellä kuntosalilla, etsit tehokkuutta ja turvallisuutta tinkimättä lopputuloksesta. Arvostat laitteiden toimivuutta ja harjoitusympäristössä avaruutta, valoa, siisteyttä ja hyvää ilmastointia. Nordic Health keskus on sinulle oikea valinta.

Harjoittelua aloittaessa kartoitetaan taustasi ja tavoitteesi.

Alkutasosi voidaan halutessasi mitata kestävyyden, liikkuvuuden ja voiman osalta. Mittausten perusteella tehdään harjoitusohjelma, jossa keskitytään erityisesti keskivartalon, olkapäiden ja jalkojen voiman ja liikkuvuuden lisäämiseen. Harjoittelu keskuksessamme on turvallista, helppoa ja tehokasta. Älykkäät harjoituslaitteet opastavat ja ohjaavat sinua. Järjestelmä varmistaa, että harjoittelu on nousujohteista ja välimittauksista saatujen tulosten avulla voidaan trimmata ohjelmaa oikeaan suuntaan. Ja mikä parasta, voit käydä harjoittelemassa silloin, kun sinulle sopii – 24/7!

Lisäpalvelut

Nordic Health keskuksessa on kuntoilijoille tarjolla voima/liikkuvuusmittausten lisäksi pyöräergometritesti hapetuskunnon selvittämiseksi, ravinto-ohjausta ja hierontapalveluja. Fysioterapian ohella tarjoamme alaraajatutkimuksia, juoksutekniikka-analyyseja ja kinesioteippausta. Urheiluseuroille ja yrityksille järjestämme Pilates-kursseja, työhyvinvointitapahtumia ja luentotilaisuuksia toiveiden mukaan.
Kysy lisää omatoimiharjoittelusta tai muista palveluistamme.