Ryhmäharjoittelu

Soita ja kysy lisää ryhmistä 020 759 7319.

Ryhmäharjoittelu Nordic Healthissä

Kaipaatko uutta motivaatiota harjoitteluun? Onko sinun vaikea huoltaa kehoa tai kaipaat liikuntavinkkejä ikääntymiseen?

Tule mukaan ryhmäharjoittelemaan. Ryhmät alkavat jokaisen kuukauden ensimmäisenä tiistaina / keskiviikkona / torstaina, ja kestävät neljä viikkoa. Poikkeuksena 15 minuutin 60+ voimaa, jotka ovat jatkuvia ryhmiä. Ilmoittautuminen on sitova. Ryhmät järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 4.

Ilmoittaudu mukaan joko puhelimitse 020 759 7319 tai sähköpostitse ruskeasuo@nordichealth.fi

Kehonhuolto

Kehonhuoltotunnilla keskitytään kaikkiin arjessa tarvitsemiimme osa-alueisiin; tasapainoon, lihasvoimaan sekä liikkuvuuteen. Tunnin sisältö räätälöidään osallistujien toiveiden mukaisesti, jotta ryhmästä saatu hyöty olisi mahdollisimman suuri. Teemme harjoituksia kehonpainolla kokonaisvaltaisesti jokaiselle kehonosalle. Harjoittelu tapahtuu sekä seisten että lattiatasossa.

Kurssi kestää 4 kertaa 50min. Tunnit pidetään keskiviikkoisin klo 11.00-11.50.

Hinta 80€

Seuraava kehonhuolto alkaa 6.7.2022


					

15min 60+ voimaa jumpat

Haluatko kehittää lihasvoimaa ja tasapainoa? Kaipaatko ryhmän tuomaa motivaatiota?

Paljon kaivatut 60+ voimaa ryhmäjumpat ovat palanneet tauolta. Jumppien teemat vaihtuvat kuukausittain. Jumpassa on otettu huomioon ikääntymisen tuomat erilaiset haasteet. Voit tehdä oman harjoitusohjelmasi joko ennen jumppaa tai jumpan jälkeen, halutessasi voit tulla 15min jumppaan kesken harjoitusohjelmasi.

Tule mukaan jumppaamaan!

Tiistaisin klo 11.00 ja torstaisin klo 14.00

Hinta 2kk kausikortti 35€ ja kertalippu 5€

Kevätkausi on 5.4-31.5.2022

Odottaville äideille fysioterapiaryhmä

Odottaville äideille suunnattu fysioterapiaryhmä keskittyy turvallisen raskaudenaikaiseen kokonaisvaltaiseen liikuntaan sekä lantionpohjan harjoitteisiin. Ryhmän voi osallistua riippumatta raskausviikosta. Ryhmässä kertaamme kehossa tapahtuvia raskaudesta johtuvia muutoksia, jonka lisäksi harjoittelemme kokonaisvaltaisesti jokaisen osallistuva äidin omat toiveet ja rajoitukset huomioon ottaen. Ryhmän vetäjänä toimii fysioterapeuttimme Johanna. Tervetuloa mukaan!

Kurssi kestää 4 kertaa 45min. Tunnit pidetään tiistaisin klo 17.00-17.45.

Hinta 80€

Seuraava ryhmä alkaa 5.4.2022

Synnyttäneiden ryhmä

Synnyttäneiden ryhmään voi osallistua kun synnytyksestä on kulunut vähintään kuusi viikkoa. Ryhmässä käydään läpi kehossa tapahtuneet muutokset raskaudesta sekä synnytyksestä johtuen, sekä pyritään edesauttamaan kehon rakenteiden turvallista palautumista. Ryhmässä keskiönä on lantionpohjan lihasharjoittelu. Tämän lisäksi huomioimme harjoittelussa mahdollisen vatsalihaserkauman. Käymme läpi eri tapoja kantaa vauvaa, käsitellä vauvaa sekä suorittaa arkisia toimintoja, jotta sinun ergonomia ja vointi ei jäisi toissijaiseksi asiaksi arjessa. Keisarinleikkaus tai komplisoitunut synnytys ei ole este ryhmään osallistumiselle, mutta ilmoitathan näistä asioista ilmoittautumisen yhteydessä. Tervetuloa mukaan!

Ryhmään saa tuoda mukaan perheen uusimman tulokkaan. Ryhmä pidetään pienten ehdoilla. Ryhmän vetäjänä toimii lantionpohjaan erikoistuva sekä raskausaikaiseen ja synnytyksen jälkeiseen liikuntaan erikoistunut fysioterapeuttimme Johanna.

Kurssi kestää 4 kertaa 45min. Tunnit pidetään torstaisin klo 11.00-11.45. Hinta 80€

Seuraava ryhmä alkaa 7.4.2022