Keskuksen toiminta poikkeusoloissa

Päivitetty 25.11.2021

Keskuksen toiminta syksyllä 2021

Asiakkaidemme turvallisuus on meille ykkösasia. Koronalukujen kasvaessa hygieniasääntömme pysyvät ennallaan. Muistutamme vielä, että missään sairausoireissa ei saa tulla harjoittelemaan. Näin itse toivut nopeammin ja muut harjoittelijat pysyvät terveinä.

Aukioloajat itsenäiseen harjoitteluterapiaan ovat maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin 24/7. Tiistaina  ja perjantaina voi harjoitella ennen klo 9.00 ja iltaisin 16.00 jälkeen. Riskiryhmäläisille on varattu omat ajat tiistaisin ja perjantaisin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.

Hygieniaohjeet löytyvät fläppitaululta keskuksesta. Keskuksessa käytetään toistaiseksi suojamaskeja ja käsineitä. Kertakäyttökäsineet ja juomamukit ovat harjoittelijoille tarjolla. Omia juomapulloja ei käytetä.

Ulkomaanmatkan jälkeen noudatetaan Suomessa annettuja matkustusohjeita. Koronan sairastaessasi saat tulla harjoittelemaan kaksi päivää oireiden poistumisen jälkeen. Seuraamme Suomessa tapahtuvaa kehitystä ja teemme jatkossa päätöksiä sen pohjalta.