Nordic Health ja turvallisuus

Turvallisen harjoitusympäristön tarjoaminen on ykkösasia Nordicissa. Turvallisuuden takaamiseen pyritään sekä harjoitusympäristön että asiakkaan oman kokemuksen tasolla. Turvallisuus on myös vallitsevaan epidemiatilanteeseen sopeutumista ja tarkkojen hygieniaohjeiden noudattamista.

Lääkinnälliset  Davidin valmistamat harjoituslaitteemme täyttävät alan laatustandardit ja ne on kehitetty biomekaniikan asiantuntijoiden toimesta harjoittamaan hermolihasjärjestelmää nivelystävällisesti ja yksilöiden erot liikkuvuudessa, kehon mitoissa ja lihasvoimassa huomioiden.

Hellää ja nivelystävällistä harjoittelua

Harjoittelulaitteet noudattavat ihmisnivelien luonnollisia liikeratoja ja ne ovat yksilöllisesti säädettävissä käyttäjälleen sopivaksi poiketen perinteisistä kuntosalilaitteista. Kuorma kohdistuu liikettä tehdessä oikein ja tarkasti mukaillen harjoitettavan lihaksen luonnollista kykyä tuottaa voimaa ja kuorman suuruus räätälöimään yksilöllisesti.

kuntoutuskeskus Helsinki

EVE- virtuaaliterapeutti auttaa, ohjaa ja kannustaa

Harjoituksia ohjatessa yksilöllisesti opetamme asiakkaillemme oikeat liiketekniikat ja painotamme, että kipua ei saa tuntua harjoituksen aikana. Ohjauskerroilla varmistamme oikeat  istuinkorkeudet, liiketekniikat ja räätälöimme harjoitusliikeradat ja kuormat asiakkaalle sopiviksi.

EVE -virtuaaliterapeutti pitää huolta, että asiakkaamme itsenäisesti harjoitellessaan tekevät liikkeet oikein ja turvallisesti. EVE säätää istuinkorkeudet, rytmittää liikkeen nopeuden ja antaa välitöntä harjoituspalautetta. Harjoittelijan toiveesta EVE nostaa kuormaa palautteen ollessa riittävän hyvä. EVEN ohjauksessa voi turvalliseesti keskittyä oleelliseen , joka näkyy parempana arjen sujumisena ja kannustaa kuntoutuksen polulla.