Terveenä, tyytyväisenä ja toimintakykyisenä eläkkeellä

Ikääntyessä kehossa tapahtuu aineenvaihdunnallisia ja fyysisiä muutoksia. Nämä muutokset lisäävät alttiutta sairastua, joutua tapaturmiin ja usein mielialan laskuun. Tutkimukset osoittavat, että liikunnan avulla pystytään ennaltaehkäisemään ikääntymisen tuomia muutoksia. Toimintakykyisenä eläkkeellä jaksat paremmin arkisia asioita.

Lue tutkimus tästä

Liikuntasuosituksia yli 65- vuotiaille

Lihaksistoa olisi hyvä harjoittaa muutaman kerran viikossa. Lihasvoimaharjoittelu auttaa arjessa selviytymiseen, liikuntakyvyn ylläpitämiseen sekä kaatumisriskin ennaltaehkäisyyn. Voimaharjoittelun lisäksi yli 65- vuotiaan tulisi harjoitella säännöllisesti tasapainoa sekä hengästyttävää liikuntaa.

Nordic Health keskuksessa harjoitusohjelma suunnitellaan aina yksilöllisesti. Erilaiset sairaudet ja niihin liittyvät lääkkeet otetaan huomioon. Hyvä harjoittelu on lempeää nivelille ja samalla tehokasta lihaksille. Harjoituslaitteillamme on mahdollista annostella liikeradat, toistot sekä harjoituspainot vastaamaan lihasten riittävää tarvetta tinkimättä nivelten hyvinvoinnista.

Säännöllisellä harjoittelulla on lukuisia hyvinvointia lisääviä vaikutuksia. Harjoittelun seurauksena verenkierto vilkastuu ja voit tuntea itsesi reippaammaksi. Virkeänä teet parempia valintoja ruokakaupassa ja verensokeri pysyy kontrollissa. Liikunta vaikuttaa nukkumiseen, tapaat ystäviä sekä muistisi toimii paremmin. Valitse itsellesi sopiva tapa liikkua ja lähde liikkeelle!

Tervetuloa harjoittelemaan Nordic Healthiin

Nordic Health keskuksessa jokainen kuntoutusliike tehdään täsmälleen oikein. Aikaisempaa kokemusta harjoittelusta ei tarvita. Helppojen säätöjen ja realiaikaisten ohjeiden ansiosta harjoittelijan on helppo käyttää ja asettua laitteisiin.

Varaa aika maksuttomaan tutustumiskäyntiin 020 759 7319