Niskan nivelrikon kuntoutus

Jarmolla alkoi squash pelien jälkeen tuntua niskan jäykkyyttä sekä kipua. Lääkärin diagnoosi oli niskan tulehdus sekä nivelrikko. Nivelrikossa rusto kuluu ja aiheuttaa kovaa kipua luiden hangatessa toisiinsa.

Lue lisää niskan nivelrikosta tästä

Suomalaiselle Luxemburgissa asuvalle Jarmolle määrättiin ortopedin toimesta niskan hoidoksi harjoitteluterapiaa. Lääkäri suositteli Mondorf Health Centeria, jossa Jarmo pystyy kuntouttamaan niskaansa Davidin laitteilla. Luxemburgissa harjoitellessaa Jarmo käy pienryhmässä, jota ohjaa kuntoutukseen erikoistunut fysioterapeutti.

Lomaillessaan Suomessa Jarmo otti yhteyttä Nordic Health klinikkaan Helsingissä toiveenaan jatkaa Mondorfissa aloitettua kuntoutustaan myös loman aikana. Jarmo pystyi jatkamaan samoilla harjoitteilla Helsingin klinikalla. ”On todella kätevää, että minulla on kaikki harjoittelutiedot EVE kortillani.”

Ohjelma on räätälöity Jarmon tilanteeseen sopivaksi. Harjoittelussa huomioidaan yksilöityjä liikeratoja, kuormat, toistomäärät ja jokaisen liikkeen suoritusnopeudet.

”Niska laitteet ovat hyvin erityisiä, en ole nähnyt vastaavaa missään muualla. On palkitsevaa ja hienoa nähdä kaikki tiedot näytöllä samaan aikaan kun harjoittelen. Harjoitteissani käytän hyvin vähän kuormitusta, mutta teen paljon toistoja.”

Varaa aika maksuttomaan tutustumiskäyntiin 020 759 7319.